-32%
Elfogyott

HÁZHOSZÁLLÍTÁS

Országos házhozszállítás már 2500Ft -tól.

AKCIÓ!

Outlet áron kapható

NYOMTATHATÓ

termék adatlap

LG F1695RDH7 szépséghibás gőzölős akciós 12/8kg mosó-szárítógép

5 out of 5 based on 1
(1 értékelés)
325.000 Ft 219.999 Ft

ELÉRHETŐSÉG: Elfogyott

Kérdése van?

Nagykapacitású igazi családi mosó-szárítógép. Gőzöléssel fertőtleníti a ruhákat. Kedvező fogyasztású. Nagyon szép kialakítású.
1 év jótállással értékesítjük.

Összehasonlítás

Share this product

Energiaosztály: A
14 napos csere
Kialakítás: Szabadonálló
Kivitel: Elöltöltős
Mosási hatékonyság: A
Centrifugálási hatékonyság: A
Kijelző: Van
Szárító funkció: Van
Késleltetett indítás/befejezés
Aquastop
gőzölés funkció
direkt drive meghajtás
Mosókapacitás: 12 kg
Energiafogyasztás (mosás): 0,69 kWh/ciklus

Vízfogyasztás: 69 liter/ciklus
Centrifuga fordulatszám: 1600 ford./perc
Szárítókapacitás: 8 kg
Méretek:
Szélesség: 60 cm
Magasság: 85 cm
Mélység: 64 cm
1 év jótállás
A termék leírás és tulajdonságok tájékoztató jellegűek.
A termék a látható állapotban és felszereltséggel, valamint tartozékokkal kerül értékesítésre, egyéb kiegészítő nincs hozzá.

Energiaosztály
A

a“A” – Takarékos energiafelhasználású készülék!
Régebbi gyártású termékekhez képest pénzt és energiát spórolhat meg. (mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, szárítógép, fagyasztószekrény)
Pénztárcakímélő megoldás.

Centrifuga fordulat
1600 ford.

centri-16001600 fordulat / perc – A mosógép centrifugájának percenként fordulatszáma: 1600. Ez a mosógép már elfogadható mértékben vízmentesíti a ruhákat. A száradási idő szobahőmérsékleten kb. 8 óra ebben az esetben.

Ruhatöltet
12/8kg

12_8kg-copy12 / 8 kg – Ennek a terméknek (mosógép, szárítógép, mosó-szárítógép) a maximális ruha kapacitása 12 / 8 kg. Maximum 12 kg ruhát lehet mosni, valamint maximum 8kg ruhát lehet szárítani benne. Fontos, hogy a készülék dobját maximum 2/3-ig lehet megtölteni az ideális és rendeltetésszerű működés érdekében. Egyéb esetben hibát mutathat a készülék. A kapacitása (12 kg) általánosan 4-6 fő részére való mosásnál nyújt megfelelő szolgáltatást.

Kivitel
elöltöltős
Állapot
14 napon belül visszavásárolt

14 napon14 napon belül visszavásárolt termék – Az interneten megrendelt és átvett termékek vásárlásával kapcsolatban törvény szerint 14 napos elállási joga van minden vásárlónak. Az ilyen termékeket cégünk felvásárolja és tovább értékesíti. Ezek a termékek túlnyomórészt hiba mentesek, minimálisan használtak. Műszaki állapotára teljeskörű garanciát biztosítunk.

Kialakítás
szabadonálló
Szín
ezüst
Típus
Mosó-szárítógép

moso-szaritogep_1-copyMosó – Szárítógép – A gyors ruhaszáradás, valamint a páramentes lakás érdekében érdemes mosó-szárítógépet használnod otthonodban. Természetesen figyelembe kell venni több körülményt a választáshoz. Ezt a kombinációt általában helytakarékosság miatt választják.

Motor típus
Inverteres

inverter motorInverteres motor – Az inverteres motorral gyártott készülékek kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos motoros termékekkel szemben. Bekapcsoláskor nem a maximális teljesítményt veszi fel a motor, hanem a kellő szintet fokozatosan éri el. Így az inverteres motorok tartósabbak a hagyományos motorokhoz képest, mivel kíméli őket a teljesítmény szabályozás.

Meghajtás
Direkt drive
Mosógép extrák
Digitális kijelző
Indítás késleltetés
Súlyautomatika

sulyautomatikaSúlyautomatika – Az ilyen funkcióval ellátott készülékek szenzorok segítségével lemérik/érzékelik, hogy mekkora ruhatöltet van a mosógépben. Ehhez képest töltik fel vízzel a gépünket, így spórolnak számunkra víz és csatornadíjat. Ilyenkor nincs féltöltet programmal is ellátva már a készülékünk, ez a funkció fölöslegessé teszi azt.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Kérdés

Be the first to review “LG F1695RDH7 szépséghibás gőzölős akciós 12/8kg mosó-szárítógép”