-25%

HÁZHOSZÁLLÍTÁS

Országos házhozszállítás már 2500Ft -tól.

AKCIÓ!

Outlet áron kapható

NYOMTATHATÓ

termék adatlap

LG F14WD85EN0 szépséghibás 8/5 kg 1400 ford. mosó-szárítógép

5 out of 5 based on 1
(1 értékelés)
186.000 Ft 139.999 Ft
  • Energiahatékonysági osztály: A
  • Centrifugálási sebesség: max. 1400 ford / perc
  • kapacitás mosás: 8 kg
  • kapacitás Szárítás: 5 kg
  • direkt drive, inverteres motor

1 év garanciával értékesítjük

Összehasonlítás

Share this product

típus: LG F14WD85EN0 mosó-szárítógép

Energiahatékonysági osztály: A
Mosási teljesítményosztály: A
Spin hatékonysági osztály: A
Szín: fehér
Centrifugálási sebesség: max. 1400 ford / perc
kapacitás mosás: 8 kg
kapacitás Szárítás: 5 kg

Program száma: 14
Programok: meleg / vászon, pamut Eco, pamut +, könnyen kezelhető, ágytakarók, sportruházat, kézi mosás / gyapjú, rövid mosás 30, Mix, a frissítést, allergén, foltok, letöltött /, új, közvetlen hordozható, mosás és szárítás (5kg / 5 kg), Alacsony hőmérséklet
további opciók: Előmosás, Öblítés +, mosás (időt takaríthat / normál / intenzív), a hőmérséklet kiválasztás (hideg / 20/30/40/60/95 ° C), változtatható sebességű centrifuga (spin stop / 400/800/1000/1200/1400)
kijelző: LED
lehetőség: maradék idő kijelzés
késleltetett indítást 3- 19h
automatikus terhelés
biztonság: Szülői felügyelet
Aqua-stop (Aqua Control)
zajszint : 75 dB (centrifugálásnál)
zajszint : 54 dB (mosásnál)
áramfogyasztás: 1078 kWh / év
vízfogyasztás: 21000 liter / év
design: önálló egység
méretei: 850 x 600 x 560 mm
Súly: 68.00kg

Állapot
szépséghibás

szépséghibásSzépséghibás – Ez a termék külső esztétikai hibás. Általában mindössze felületi karcolások, horzsolások esetleg kisebb festék leverődések vagy minimális horpadások szoktak előfordulni ilyen esetekben a készüléken. (mosógép, hűtőszekrény, televízió, mosogatógép, szárítógép …stb.) Ez az esztétikai hiba a műszaki állapotot nem befolyásolja.

Centrifuga fordulat
1400 ford.

centri-14001400 fordulat / perc – A mosógép centrifugájának percenként fordulatszáma: 1400. Ez a mosógép már elfogadható mértékben vízmentesíti a ruhákat. A száradási idő szobahőmérsékleten kb. 10 óra ebben az esetben.

Energiaosztály
A

a“A” – Takarékos energiafelhasználású készülék!
Régebbi gyártású termékekhez képest pénzt és energiát spórolhat meg. (mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, szárítógép, fagyasztószekrény)
Pénztárcakímélő megoldás.

Kialakítás
szabadonálló
Kivitel
elöltöltős
Meghajtás
Direkt drive
Mosógép extrák
Digitális kijelző
Gyors program

gyorsmosasGyors program – Ennek a programnak köszönhetően a kevésbé szennyezett ruhákat intenzívebben rövidebb időtartam alatt moshatjuk tisztára. A gyorprogrammal általában kevesebb ruhamennyiség mosható a teljes ruhakapacitáshoz képest.

Indítás késleltetés
Súlyautomatika

sulyautomatikaSúlyautomatika – Az ilyen funkcióval ellátott készülékek szenzorok segítségével lemérik/érzékelik, hogy mekkora ruhatöltet van a mosógépben. Ehhez képest töltik fel vízzel a gépünket, így spórolnak számunkra víz és csatornadíjat. Ilyenkor nincs féltöltet programmal is ellátva már a készülékünk, ez a funkció fölöslegessé teszi azt.

Motor típus
Inverteres

inverter motorInverteres motor – Az inverteres motorral gyártott készülékek kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos motoros termékekkel szemben. Bekapcsoláskor nem a maximális teljesítményt veszi fel a motor, hanem a kellő szintet fokozatosan éri el. Így az inverteres motorok tartósabbak a hagyományos motorokhoz képest, mivel kíméli őket a teljesítmény szabályozás.

Szín
fehér
Ruhatöltet
8/5kg

8_5kg-copy8 / 5 kg – Ennek a terméknek (mosógép, szárítógép, mosó-szárítógép) a maximális ruha kapacitása 8 / 5 kg. Maximum 8 kg ruhát lehet mosni , valamint maximum 5kg ruhát lehet szárítani benne. Fontos, hogy a készülék dobját maximum 2/3-ig lehet megtölteni az ideális és rendeltetésszerű működés érdekében. Egyéb esetben hibát mutathat a termék. A kapacitása (8 kg) általánosan 1-3 fő részére való mosásnál nyújt megfelelő szolgáltatást.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Kérdés

Be the first to review “LG F14WD85EN0 szépséghibás 8/5 kg 1400 ford. mosó-szárítógép”