-31%
Elfogyott
LG 1600ford 12/8kg akciós mosó-szárítógép 14 napon belül visszavásárolt

HÁZHOSZÁLLÍTÁS

Országos házhozszállítás már 2500Ft -tól.

AKCIÓ!

Outlet áron kapható

NYOMTATHATÓ

termék adatlap

LG 1600ford 12/8kg direkt drive inverteres akciós mosó-szárítógép

5 out of 5 based on 1
(1 értékelés)
319.000 Ft 220.000 Ft

ELÉRHETŐSÉG: Elfogyott

Kérdése van?
  • Töltési kapacitás: 12/8kg
  • energiafogyasztás: 8,16 kWh (mosás és szárítás)
  • Max . Centrifuga sebesség: 1600 fordulat / perc
  • direkt drive
  • inverteres motor

1 év garanciával értékesítjük

Összehasonlítás

Share this product

típus: LG F1695RD 12/8kg
Automatikus szárítás, vasalás könnyítés, sebesség csökkentés , gyűrődésgátló , Start késleltetés , hőmérséklet-csökkentéssel
A kijelző , állítható lábakkal, öblítő stop , balansz
súly: 73,0 kg
szabadonálló
elöltöltős kivitel
szülői zár
mosási programok
Allergia ágynemű, bébi ruhák , színes pamut mosás , sötét mosás , finom mosás , kézi mosás , intenzív mosás , hideg mosás , meleg mosás, rövid program , vegyes mosás, mosás , könnyen kezelhető , sport fehérnemű , szintetikus , előmosás, gyapjú
Műszaki adatok
vízfogyasztás : 140 l
Centrifugálás osztály: A
Mosási teljesítmény osztály: A
Kapacitás mosás :12,0 kg
szárítási kapacitás: 8,0 kg
Méretek:
szélesség: 60 cm-es
magasság: 85 cm
mélység: 64 cm-es

Energiaosztály
A

a“A” – Takarékos energiafelhasználású készülék!
Régebbi gyártású termékekhez képest pénzt és energiát spórolhat meg. (mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, szárítógép, fagyasztószekrény)
Pénztárcakímélő megoldás.

Állapot
14 napon belül visszavásárolt

14 napon14 napon belül visszavásárolt termék – Az interneten megrendelt és átvett termékek vásárlásával kapcsolatban törvény szerint 14 napos elállási joga van minden vásárlónak. Az ilyen termékeket cégünk felvásárolja és tovább értékesíti. Ezek a termékek túlnyomórészt hiba mentesek, minimálisan használtak. Műszaki állapotára teljeskörű garanciát biztosítunk.

Kialakítás
szabadonálló
Kivitel
elöltöltős
Centrifuga fordulat
1600 ford.

centri-16001600 fordulat / perc – A mosógép centrifugájának percenként fordulatszáma: 1600. Ez a mosógép már elfogadható mértékben vízmentesíti a ruhákat. A száradási idő szobahőmérsékleten kb. 8 óra ebben az esetben.

Ruhatöltet
12/8kg

12_8kg-copy12 / 8 kg – Ennek a terméknek (mosógép, szárítógép, mosó-szárítógép) a maximális ruha kapacitása 12 / 8 kg. Maximum 12 kg ruhát lehet mosni, valamint maximum 8kg ruhát lehet szárítani benne. Fontos, hogy a készülék dobját maximum 2/3-ig lehet megtölteni az ideális és rendeltetésszerű működés érdekében. Egyéb esetben hibát mutathat a készülék. A kapacitása (12 kg) általánosan 4-6 fő részére való mosásnál nyújt megfelelő szolgáltatást.

Szín
fehér
Típus
Mosó-szárítógép

moso-szaritogep_1-copyMosó – Szárítógép – A gyors ruhaszáradás, valamint a páramentes lakás érdekében érdemes mosó-szárítógépet használnod otthonodban. Természetesen figyelembe kell venni több körülményt a választáshoz. Ezt a kombinációt általában helytakarékosság miatt választják.

Motor típus
Inverteres

inverter motorInverteres motor – Az inverteres motorral gyártott készülékek kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos motoros termékekkel szemben. Bekapcsoláskor nem a maximális teljesítményt veszi fel a motor, hanem a kellő szintet fokozatosan éri el. Így az inverteres motorok tartósabbak a hagyományos motorokhoz képest, mivel kíméli őket a teljesítmény szabályozás.

Meghajtás
Direkt drive
Mosógép extrák
Digitális kijelző
Gyors program

gyorsmosasGyors program – Ennek a programnak köszönhetően a kevésbé szennyezett ruhákat intenzívebben rövidebb időtartam alatt moshatjuk tisztára. A gyorprogrammal általában kevesebb ruhamennyiség mosható a teljes ruhakapacitáshoz képest.

Indítás késleltetés
Súlyautomatika

sulyautomatikaSúlyautomatika – Az ilyen funkcióval ellátott készülékek szenzorok segítségével lemérik/érzékelik, hogy mekkora ruhatöltet van a mosógépben. Ehhez képest töltik fel vízzel a gépünket, így spórolnak számunkra víz és csatornadíjat. Ilyenkor nincs féltöltet programmal is ellátva már a készülékünk, ez a funkció fölöslegessé teszi azt.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Kérdés

Be the first to review “LG 1600ford 12/8kg direkt drive inverteres akciós mosó-szárítógép”