-28%
Elfogyott

HÁZHOSZÁLLÍTÁS

Országos házhozszállítás már 2500Ft -tól.

AKCIÓ!

Outlet áron kapható

NYOMTATHATÓ

termék adatlap

Elin WPT 716141 A+ hőszivattyús, kondenzációs akciós szárítógép

5 out of 5 based on 1
(1 értékelés)
145.000 Ft 104.999 Ft

ELÉRHETŐSÉG: Elfogyott

Kérdése van?

A hőszivattyús szárítók újrahasznosítják a már felhasznált hő egy részét így sokkal kevesebb hőveszteség keletkezik, amely összehasonlítva a hagyományos szárítókkal jelentősen energiatakarékosabb üzemmódot biztosít.

Összehasonlítás

Share this product

Energiahatékonysági osztály: A +
LCD kijelző
Kapacitás: 7 kg
15 szárító program
elektronikus vezérlés
speciális programok: farmer, univerzális, vasalás száraz, szekrény száraz, színes mosás vasalás száraz, színes mosás szekrény száraz, színes mosás extra száraz, frissítő, finom program, Baby védelem, Sport, Mix, gyapjú frissítő, Expressz, ingek)
Időzített programok: 10, 20, 30, 40, 50, 60, 80, 100, 120, 140, 150 perc
Kezdés késleltetés: 0-24 h.
hangjelzés a program végén
kondenzvíz kivezetés lehetséges
állítható lábak elöl és hátul
Az ajtó nyitási szöge: 150 °
megvilágított rozsdamentes acél belső dob
Zajszint: 65 decibel
Fogyasztás: kb 232kWh évente
Száraz teljesítmény osztály: A
Méretek: 84,6 x 59,5 x 59,8 cm (magasság x szélesség x mélység)
Nettó tömeg 49 kg
Bruttó súly 51 kg
Az energiafogyasztást nem befolyásolja a nagyobb kapacitás!
1 év jótállás
A termék leírás és tulajdonságok tájékoztató jellegűek.
A termék a látható állapotban és felszereltséggel, valamint tartozékokkal kerül értékesítésre, egyéb kiegészítő nincs hozzá.

Energiaosztály
A+

a+“A+” –  Takarékos energiafelhasználású készülék!
Akár 10-20% megtakarítás az “A” kategóriás termékekhez képest. (mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, szárítógép, fagyasztószekrény)
Pénztárcakímélő megoldás. A készülék élettartama alatt sok ezer Ft spórolható a gyengébb energiaosztályú termékekhez képest.

Ruhatöltet
8 kg

8kg-copy8 kg – Ennek a terméknek (mosógép, szárítógép, mosó-szárítógép) a maximális ruha kapacitása 8 kg. Fontos, hogy a készülék dobját maximum 2/3-ig lehet megtölteni az ideális és rendeltetésszerű működés érdekében. Egyéb esetben hibát mutathat a termék. A kapacitása (8 kg) általánosan 1-4 fő részére való mosásnál nyújt megfelelő szolgáltatást.

Kialakítás
szabadonálló
Kivitel
elöltöltős
Szín
fehér
Típus
Szárítógép

szaritogep_1-copySzárítógép – A gyors ruhaszáradás, valamint a páramentes lakás érdekében érdemes szárítógépet használnod otthonodban. Természetesen figyelembe kell venni több körülményt a választáshoz. (helyigény, kivezetéses, kondenzációs esetleg hőszivattyús is legyen, valamint a mosógépünk mennyi ruhát mos? Ehhez kell szárítógép kapacitást választani)

Állapot
szépséghibás

szépséghibásSzépséghibás – Ez a termék külső esztétikai hibás. Általában mindössze felületi karcolások, horzsolások esetleg kisebb festék leverődések vagy minimális horpadások szoktak előfordulni ilyen esetekben a készüléken. (mosógép, hűtőszekrény, televízió, mosogatógép, szárítógép …stb.) Ez az esztétikai hiba a műszaki állapotot nem befolyásolja.

Rendszer
Hőszivattyús

hoszivattyus-copyHőszivattyús szárítógép – A hőszivattyús szárítógépekben, mint a hűtőkben, szintén van egy kompresszor, amelynek a hőtermelését kihasználva lassabban, de jóval energiatakarékosabban szárítanak ezek a gépek. A hőszivattyús szárítók újrahasznosítják a már felhasznált hő egy részét így sokkal kevesebb hőveszteség keletkezik, amely összehasonlítva a hagyományos szárítókkal jelentősen energiatakarékosabb üzemmódot biztosít.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Tárgy

Kérdés

1 review for Elin WPT 716141 A+ hőszivattyús, kondenzációs akciós szárítógép

  1. Outlet
    5 out of 5

    Outlet:

    Értékelés

Add a review