Beko A+++ 7kg 7306XE szépséghibás hőszivattyús kondenzációs szárítógép

Price:

186.000 Ft 149.999 Ft

Product Page: https://szepseghibas-outlet.hu/termek/beko-7kg-7306xe-hoszivattyus-kondenzacios-szaritogep/

 

Product Summary

A Beko hőszivattyús, kondenzációs szárítógépei nagyon energiatakarékosak és mindemellett korszerűek. Esztétikus kivitele méltó versenytársnak emeli a konkurens cégekhez.Product Attributes

  a“A” – Takarékos energiafelhasználású készülék!
  Régebbi gyártású termékekhez képest pénzt és energiát spórolhat meg. (mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, szárítógép, fagyasztószekrény)
  Pénztárcakímélő megoldás.

  7kg-copy7 kg – Ennek a terméknek (mosógép, szárítógép, mosó-szárítógép) a maximális ruha kapacitása 7 kg. Fontos, hogy a készülék dobját maximum 2/3-ig lehet megtölteni az ideális és rendeltetésszerű működés érdekében. Egyéb esetben hibát mutathat a termék. A kapacitása (7 kg) általánosan 1-4 fő részére való mosásnál nyújt megfelelő szolgáltatást.

  szépséghibásSzépséghibás – Ez a termék külső esztétikai hibás. Általában mindössze felületi karcolások, horzsolások esetleg kisebb festék leverődések vagy minimális horpadások szoktak előfordulni ilyen esetekben a készüléken. (mosógép, hűtőszekrény, televízió, mosogatógép, szárítógép …stb.) Ez az esztétikai hiba a műszaki állapotot nem befolyásolja.

  szaritogep_1-copySzárítógép – A gyors ruhaszáradás, valamint a páramentes lakás érdekében érdemes szárítógépet használnod otthonodban. Természetesen figyelembe kell venni több körülményt a választáshoz. (helyigény, kivezetéses, kondenzációs esetleg hőszivattyús is legyen, valamint a mosógépünk mennyi ruhát mos? Ehhez kell szárítógép kapacitást választani)